Перші ластівки

Early Swallows ⭐ IMDB: 8.1

Рік: 2019
Країна: Україна
Режисер: Валентин Шпаков

Актори:

  • Вікторія Литвиненко
  • Олександр Рудинський
  • Максим Самчик
  • Поліна Носихіна
  • Максим Девізоров

Перші ластівки — це молодіжний телесеріал-антологія, який висвітлює складні життєві проблеми українських підлітків. Першу серію глядачі побачили 19 листопада 2019 року. Проєкт ділиться на два сезона, а всього вийшло 16 епізодів. Режисер – Валентин Шпаков, а в головних ролях знялись: Вікторія Литвиненко, Олександр Рудинський, Максим Самчик, Поліна Носихіна, Максим Девізоров. Більше серіалів – в розділі Українські серіали.

Сюжет

Події у серіалі розпочинаються в звичайній школі у день знань. Мати одного із учнів, яка працює слідчою під час відвідування свята ділиться шокуючою справою. Вона розповідає про смерть двох підлітків, тіла яких були виявленні нещодавно і тому жінка просить усіх присутніх бути уважними до своїх дітей. В той же час в школі з’являється новенька – дівчина Катя з вадами мовлення. Вона отримує повідомлення від таємного “друга”, який надсилає доволі дивне завдання, проте, Катя його слухається. Згодом події набиратимуть ще більших обертів, адже виявиться, що дівчина не єдина, хто грає в дивні ігри з незнайомцем.

Невдовзі увечері , один із однокласників – блогер Нік також отримує попередження від друга. Після чого прямує на дах багатоповерхівки та бачить там двох своїх однокласників. Далі події розвиваються ще непередбачуваніше, адже тепер виникають нові загадкові та місяцями шокуючі обставини, зокрема і смерть знайомої Каті, яку дівчинка побачила на власні очі. Школярка, разом з друзями хутко тікають з місця подій. В той же час, слідча Ольга Макарова приїжає на місце смерті та починає розслідування. Жінка повинна вияснити, що стало причиною самогубства і хто цей невідомий “друг”?

Трилер

У трилері Перші ластівки використовувалися реальні історії і типажі. Також слід відзначити, що тут максимально реалістично показані проблеми головних героїв. Головною особливістю є те, що після кожної серії на екрані з’являється номер гарячої лінії, куди діти можуть звернутися та отримати безкоштовну психологічну консультацію.

Дивитися трейлер онлайн: