Папік (2019, Україна)

Papik ⭐ IMDB: 6.6

Рік: 2019
Країна: Україна
Режисер: Андрій Яковлєв

Папік (2019), серіал, актори:

  • Станіслав Боклан
  • Дар’я Петрожицька
  • Сергій Сипливий
  • Олеся Жураківська
  • Катерина Кістень

Папік — це український мелодраматичний комедійний телесеріал, створений режисером Андрієм Яковлєвим. Він розповість про пригоди забутого актора на пенсії та ефектної дівчини, яка в активних пошуках багатого чоловіка. Прем’єрна серія цієї комедії вийшла 2 грудня 2019 року, в загальному він має 32 серії, які діляться на дві частини. У головних ролях знялись українські популярні актори такі як: Станіслав Боклан, Дар’я Петрожицька, Сергій Сипливий, Олеся Жураківська та Катерина Кістень.

У центрі сюжету

У центрі подій – пенсіонер Меркулов, який у молодості був успішним актором. Однак тепер він самотній та нікому не потрібний дід. Будучи у глибокій депресії, старий планує вкоротити собі віку. Та перед тим вирішує привести себе в порядок і відправляється до барбершопу. Після цього, він в новому образі прямує в нічний клуб, щоб востаннє вдосталь повеселитись. Там чоловік багато випиває і знайомиться із місцевою мисливицею на “папіків” – Лізою, яка приймає його за мільйонера. Гламурна красуня думає, що знайшла собі багатого спонсора і тому відшиває колишнього хлопця. Тож після клубу, обирає продовження вечора і відправляється з новим знайомим, кататись по місту на дорогій орендованій машині.

Після усього цього, старий Олександр зранку прокидається в одному ліжку з молодою дівчиною. Шокований дід, починає згадувати вчорашні події і розуміє, що обманув незнайомку, а також витратив усі свої заощадження, які складав на смерть. Як на це все відреагує головна героїня та що на них чекає далі?

Кумедний випадок

Папік – це драматична історія з смішними моментами та абсолютно протилежними головними героями, яких звів кумедний випадок. Серіал вчить любити і цінувати життя та не забувати про те, що ти комусь потрібен. Вдало підібрані актори та цікавий сюжет не дадуть глядачам ні хвилини для суму! Більше смішних фільмів дивіться в розділі Фільми комедії.

Дивитися трейлер онлайн: