Останній москаль (2015, Україна)

Posledniy moskal ⭐ IMDB: 5.3

Рік: 2015
Країна: Україна
Режисер: Семен Горов

Останній москаль (2015), серіал, актори:

Останній москаль — це український комедійний телесеріал про пригоди московського юнака Валери, який через сімейні проблеми потрапляє до свого дядька Івана, що живе у маленькому гуцульському селі Великі Вуйки. Прем’єра відбулася 14 квітня 2015-го на телеканалі «1+1». Всього було знято два сезони та 32 серії. Режисер проєкту — Семен Горов, головні ролі отримали: Ігор Скрипко, Юрій Горбунов, Володимир Горянський, Назар Задніпровський, Галина Безрук.

Сюжет

Події у цьому серіалі розвиваються навколо мажора Валери, який є сином російського мільйонера Дмитра Петрука. Через фінансові махінації батька тепер їхню сім’ю переслідує ФСБ. Тож головний герой змушений тікати до свого дядька Івана. Він живе у далекому гуцульському селі в Карпатах, де москалів зовсім не люблять. Однак, приїзду племінника у Великі Вуйки,Іван зовсім не зрадів, а все через давній конфлікт зі своїм братом. Чоловік не хоче приймати вдома сина того, хто колись забрав в ньог його кохану. Невдовзі Валера ненароком потрапляє у велику неприємність, через яку люди влаштовують зібрання старійшин. Вони хочуть вигнати його назад до Москви, однак хлопцю це зовсім не підходить, тому він викручується, як може. Та новоспечений дядько відкриває правду про справжній приїзд до села.

Проте ситуація набирає неочікуваного повороту, тож під тиском односельчан, Іван дозволяє племіннику залишитися. Попри все це, чоловік все одно не покидає спроб позбутися хлопця. В той же час, Валера знайомиться з місцевою красунею на ім’я Ксенія і закохується в неї. Однак, чим же закінчиться ця історія?

Звичайне село

Останній москаль – це легка комедія, де з сатирою показують усі можливі стереотипи про звичайне село. Також, серіал зачаровує неймовірною природою Карпат та невимушеною акторською грою. Більше кінопродуктів від українських режисерів дивіться в розділі Українські серіали.

Дивитися трейлер онлайн: