Наречена зі Стамбула (2017, Туреччина)

Bride of Istanbul ⭐ IMDB: 7.0

Рік: 2017
Країна: Туреччина
Режисер: Зейнеп Гюнай Тан і Деніз Акчай Катиксиз

Наречена зі Стамбула (2017, Туреччина), актори:

  • Озджан Деніз
  • Асли Енвер
  • Іпек Билгин
  • Салих Бадемджи
  • Озге Борак

Наречена зі Стамбула – це турецький драматичний серіал, який розповідає про любов Фарука Борана і Сюрейї, що зустрілися у Стамбулі та покохали одне одного. Проект ділиться на 3 сезони та має 87 серій. Перша поява на екранах відбулася 3 березня 2017 року. Режисери проекту: Зейнеп Гюнай Тан і Деніз Акчай Катиксиз. У головних ролях зіграли: Озджан Деніз та Асли Енвер.

Сюжет

У центрі сюжету, скромна співачка — Сюрейя, яка працює у ресторані в Стамбулі і живе зі своєю тіткою та Фарук Боран, який керує сімейним бізнесом, що відноситься до впливової і заможної сім’ї із Бурси. Одного разу, їхні стежки переплітаються, адже зустрівшись випадково, вони з першого погляду закохуються один в одного. Після триденного роману, закохані одружуються і молода дівчина, кинувши все переїжджає жити в Бурсу, до маєтку Боранів. Там мешкають, його брати: Фікрет, Осман, Мурат та голова їхньої сім’ї — пані Есма. Остання, ж була в шоці з новоспеченої невістки, адже жінка вже давно обрала собі іншу невістку, красуню — Іпек з якою планувала одружити Фарука.

Однак, тепер всі її плани руйнуються, тому вона рішуче налаштована проти стамбульської дівчини. Сюрейя, старанно намагається налагодити стосунки із свекрухою, проте самовільна жінка лише диктує свої правила. Невдовзі, починаються проблеми та відкриваються сімейні таємниці. Однак, чи зможе, кохання молодих людей витримати, чисельні випробування, заздрість та супротив родини?

На основі реальних подій

Наречена зі Стамбула – це хвилююча драматична історія, де піднімається питання сімейних цінностей, дружби, відносин та складних моментів у житті, які можуть бути у кожної людини. Особливістю цього серіалу є те, що він створений на основі реальних подій, які були описані в книзі турецького письменника-психіатра.

Дивіться також розділ Українські серіали.

Дивитися трейлер онлайн: