Постукай в мої двері (2020, Туреччина)

Love Is in the Air ⭐ IMDB: 7.3

Рік: 2020
Країна: Туреччина
Режисер: Алтан Донмез

Постукай в мої двері (2020), серіал, актори:

  • Ханде Ерчел
  • Керем Бюрсін
  • Біге Онал
  • Несліхан Йелдан
  • Еврім Доган

Постукай в мої двері — це турецький телесеріал у жанрах драма та романтична комедія, що складається із двох сезонів і 52 епізодів. Він розповість, про кохання, яке почалося із ненависті. Перша серія популярного серіалу була показана 8 липня 2020 року, а за режисерство взявся Алтан Донмез. У головних ролях знялись: Ханде Ерчел, Керем Бюрсін, Біге Онал, Несліхан Йелдан, Еврім Доган та інші…

Сюжет

За сюжетом, головна героїня Еда Йилдиз, втративши своїх батьків у ранньому віці, залишилася жити із тіткою. Дівчина працює флористом у сімейному квітковому магазинчику і водночас навчається на ландшафтного архітектора. До того ж, вона мріє про стажування за кордоном. Згодом, дівчина подає заявку на грант і отримує свій щасливий квиток на навчання в Італії. Однак, через деякий час по незрозумілих причинах їй відмовляють. Норовлива Еда сильно засмутилась, проте, вона не здається і шукає всі можливі варіанти, щоб отримати фінансування. Після такого “фіаско”, студентка зустрічається з власником компанії — Серканом Болатом, через якого і опинилася в цій прикрій ситуації. Розлючена дівчина, висказує бізнесменові все, що думає про нього, але в пориві гніву скріплює себе і його наручниками.

Тепер вони змушені провести цілий день разом, адже відімкнути кайданки виявилося не так просто. Невдовзі Серкан з’ясовує, що скасування стипендії – це помилка бухгалтера їхньої компанії і дівчина виявляється правою. Після гучної сварки, головна героїня думає, що більше не зустрінеться із молодим Болатом, проте не все так просто. Адже, доля приготувала для молодих людей ще одну зустріч, після якої Еда отримує неочікувану пропозицію від Серкана.

Літня атмосфера

Постукай в мої двері – це романтична історія Еди і Серкана з “невинними” поцілунками та драматичними моментами. Фільм переносить глядача у теплу літню атмосферу, з яскравими та неймовірно красивими головними героями. Більше серіалів ви знайдете в нашому розділі Турецькі серіали.