Величне століття. Роксолана (2011, Туреччина)

The Magnificent Century ⭐ IMDB: 6.9

Рік: 2011
Країна: Туреччина
Режисер: Мерал Окай

Величне століття. Роксолана (2011), серіал, актори:

  • Халіт Ергенч
  • Мер’єм Узерлі
  • Сельма Ергеч
  • Нур Фетахоґллу
  • Небахат Чехре

Величне століття. Роксолана – це турецька історична драма, знята на основі реальних подій та заснована на середньовічних документах і романах. Проєкт з успіхом транслюється в 50 країнах світу. Також варто відзначити, що деякі сцени телесеріалу зняті в реальному історичному інтер’єрі палацу Топкапи, де колись і відбувалися події. Перша серія прем’єри вийшла на екрани 5 січня 2011 року. Головні ролі отримали: Халіт Ергенч, Мер’єм Узерлі, Сельма Ергеч, Нур Фетахоґллу, Небахат Чехре, Окан Ялабик та інші популярні актори…

Сюжет

Події відбуваються в Османській імперії в XVI столітті, саме тоді коли на трон прийшов султан Сулейман І Пишний. В той же час, до султанського палацу Топкапи, потрапляє українська красуня Настя, яка була вкрадена татарами з рідного села на Івано-Франківщині. Дівчина зневірена і вбита горем, адже вмить втратила всіх своїх рідних. Але все змінюється, коли наложниця зустрічає султана та закохується в нього з першого погляду. Вона вирішує за будь-яку ціну закохати його в себе. Згодом, дівчина все ж домагається свого і зачаровує Сулеймана своєю красою, веселою поведінкою і дотепністю. Щоб стати головною улюбленицею султана, Настя приймає іслам та отримує нове ім’я — Хюррем.

Завдяки жіночим хитрощам, інтригам та гострому розуму вона стає фавориткою султана і народжує йому дітей. Проте, не все так просто, змагаючись за кохання, вона наживає собі багато ворогів, які роблять все, щоб позбутися її. Головній героїні, доведеться пройти через смерть, зраду, приниження та багато інших труднощів, щоб залишитися у серці повелителя.

Справжній екскурс в історію

Величне століття. Роксолана – це історія легендарного кохання, яка зачаровує та надихає. Серіал показує період правління Сулеймана та переносить на декілька століть назад. Величне століття. Роксолана – це справжній екскурс в історію могутньої Османської імперії. Більше рецензій на турецькі серіали в нашому спеціальному розділі.

Дивитися трейлер онлайн: