Наступні 365 Днів

Next 365 Days ⭐ IMDB: 2.8

Рік: 2022
Країна: Польща
Режисер: Барбара Бяловос та Томаш Мандес

Актори:

  • Анна-Марія Сіклуцька
  • Мікеле Морроне
  • Ребекка Казірагі
  • Магдалена Лампарська
  • Отар Саралідзе

Наступні 365 днів — це заключна частина скандальної еротичної кінотрилогії, що заснована на романах Бланки Ліпінської “Цей день”. Серед режисерів все ті ж незмінні Барбара Бяловос та Томаш Мендес, серед акторів: Анна-Марія Сіклуцька, Мікеле Морроне, Магдалена Лампарська, Ребекка Казірагі, Отар Саралідзе та інші.

Кінцівка вже близько. Бос сицилійської мафії Массімо Торрічеллі та Лаура поступово продовжують долати труднощі, які трапляються їм на шляху, але далі все стає ще більш неочікуваним. Лаура приховує від свого чоловіка правду про ненароджену дитину, але той настільки зайнятий роботою, що на сімейне життя майже немає часу. Дружина намагається дізнатися про те, чим же насправді займається бос сицилійської мафії, але сам Массімо не бажає ділитись правдою про свою роботу, оскільки він розуміє, що це може викликати дуже негативну реакцію у дівчини.

Далі трапляється те, до чого Лаура, яку так добивався Массімо протягом довгого часу не була готовою. Массімо — зустрічається з іншою жінкою і дівчина це бачить на власні очі. Серце Лаури майже розбито. Невже, здавалось би вічне кохання минуло?

Фінальна частина фільму покаже вам ті події, до яких ви точно не були готові. Тут на вас чекають підстави, нові знайомства, ще більше харизматичних героїв, а також неймовірна розв’язка історії кохання та пристрасті, про яку мовчати не можна!

Дивитися трейлер онлайн: