365 Днів: Цей день

365 Days: This day ⭐ IMDB: 2.6

Рік: 2022
Країна: Польща
Режисер: Барбара Бяловос та Томас Мандес

Актори:

  • Анна-Марія Сіклуцька
  • Мікеле Морроне
  • Магдалена Лампарська
  • Отар Саралідзе
  • Сімона Сусінна

365 днів: Цей день — це друга частина всім відомого польського еротичного фільму, знята Барбарою Бяловос та Томашем Мандесом в 2022 році. Кінострічка заснована на романі “Цей день”, який написала Бланка Ліпінська. В ролях знялись: Анна-Марія Сіклуцька, Мікеле Морроне, Магдалена Лампарська, Отар Саралідзе, Сімона Сусінна та інші.

Історія незвичайного кохання під назвою 365 днів: Цей день продовжується. Дон Массімо Торрічеллі — бос сицилійської мафії та впливовий злочинець таки зміг добитись того, щоб Лаура його покохала та зрештою одружився на ній. Пара провела пристрасний медовий місяць, який був повен дорогих насолод та шаленої любові, але все ж, дівчина досі знаходиться немов у рабстві впливового мафіозі. Їй хочеться більше свободи, тому що роль покірної дружини хоча і сповнена коштовностями та багатствами, але вона поступово починає розуміти, що це не для неї…
Та чи зможуть молодята вирішити проблему та залишились разом? Чи все ж на них чекатиме довга розлука?

365 днів: Цей день покаже вам найбільш напружені та найбільш щасливі моменти, які були в еротичній кінотрилогії від польських режисерів. Тут на вас чекають різноманітні інтриги, а також неочікувані події та рішення головних героїв! Розв’язка вже близько.

Дивитися трейлер онлайн: