365 Днів

365 Days ⭐ IMDB: 4.5

Рік: 2020
Країна: Польща
Режисер: Барбара Бяловос та Томаш Мандес

Актори:

  • Анна-Марія Сіклуцька
  • Мікеле Морроне
  • Броніслав Вроцлавцскі
  • Магдалена Лампарська
  • Гражина Шаполовска

365 днів — це романтично-еротична драма польських режисерів Барбари Бяловос та Томаша Мендеша, яка розповідає унікальну історію кохання звичайної жінки Лаури та сицилійського мафіозі Массімо Торрічеллі. В головних ролях знялись: Анна-Марія Сіклуцька, Мікеле Морроне, Броніслав Вроцлавцскі, Магдалена Лампарська, Гражина Шаполовска.

Події у фільмі починаються з того, що Массімо, який є членом клану сицилійської мафії під час зустрічі з дилерами помічає дуже вродливу жінку на пляжі, яка йому настільки запала в душу, що він думатиме про неї декілька наступних років.

Зрештою далі трапляється те, на що так чекав сам Массімо — Лаура, після конфлікту зі своїм хлопцем Мартіном вирішує піти на прогулянку, під час якої зустрічається та знайомиться з мільярдером. Він ділиться своїми думками та почуттями щодо неї, проте дівчина не відповідає йому взаємністю. Тоді Массімо вмикає режим справжнього тирана та вирішує ув’язнити бідолашну Лауру на 365 днів, аж поки вона не закохається в нього. Далі на неї чекає надзвичайно тяжке випробування, яке їй організував сицилійський мафіозі Массімо Торрічеллі та чи зможе вона з цим впоратись?

Фільм 365 днів — це історія невзаємного кохання, яке породжує тиранію та тяжкі переживання головних героїв кінострічки. Массімо — переживає тим, що Лаура все ніяк не може його покохати. Лаура — переживає через випробування, яке для неї зробив сам мафіозі.

Дивитися трейлер онлайн: