П'ятдесят відтінків свободи

Fifty Shades Freed ⭐ IMDB: 4.5

Рік: 2018
Країна: США
Режисер: Джеймс Фолі

Актори:

  • Джеймі Дорнан
  • Дакота Джонсон
  • Кім Бейсінгер
  • Ерік Джонсон
  • Люк Грайимс

П’ятдесят відтінків свободи — це фінальна частина легендарної романтично-еротичної кінотрилогії від режисера Джеймса Фолі. Фільм з’явився на широкий загал у 2018 році та набрав чималої популярності. В головних ролях все ті ж самі: Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, Кім Бейсінгер, Люк Граймс, Ерік Джонсон та інші.

В останній частині трилогії події розгортаються надзвичайно швидко і непередбачувано. Вже одружені молодята Ана та Крістіан були змушені повернутись зі свого медового місяця в зв’язку з повідомленнями про те, що в офіс мільярдера сталось проникнення. Винуватець — колишній бос Ани Джек Хайд.

Після подолання цих труднощів Ана та Крістіан знову продовжують свої еротичні експерименти, проте далі дівчина розповідає йому про свою вагітність. Крістіан цим невдоволений, в сім’ї розпочинаються проблеми, адже мільярд вкотре вирішує зв’язатись зі своєю колишньою. Стурбована Ана не знає, що їй робити в цій ситуації, але раптом на неї звалюються нові, ще більш серйозні проблеми. Дівчина буде змушена ризикувати власним життям, заради сестри Крістіана Кейт, яка потрапить в дуже серйозну небезпеку. Згодом, вже сам мільярдер Крістіан почне обдумувати все, що стосується вагітності Ани, проте яким буде фінальне рішення? Та чи зможе пара врешті-решт провести щасливе сімейне життя?

П’ятдесят відтінків свободи — це фінальна, підсумкова частина легендарної еротичної кінострічки. Тут ви зможете дізнатись, як завершиться історія такого незвичного, дивного та місцями навіть трагічного кохання студентки Ани та мільярдера Крістіана.

Дивитися трейлер онлайн: