П'ятдесят відтінків темряви (2017)

Fifty Shades Darker ⭐ IMDB: 4.6

Рік: 2017
Країна: США
Режисер: Джеймс Фолі

Актори:

  • Джеймі Дорнан
  • Дакота Джонсон
  • Кім Бейсінгер
  • Елоїза Мамфорд
  • Люк Граймс

П’ятдесят відтінків темряви — це еротична мелодрама, знята режисером Джеймсом Фолі в 2017 році. Фільм є продовженням першої частини під назвою П’ятдесят відтінків сірого. В головних ролях, як і в попередній частині зіграли: Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, Кім Бейсінгер, Елоїза Мамфорд, Люк Граймс та інші.

Події у другій частині фільму під назвою П’ятдесят відтінків темряви розпочинаються з того, що головний герой фільму Крістіан Ґрей отримує сильні страждання через розрив стосунків з Анастейшою Стіл, яка влаштовується на нову роботу та здавалось би вже змогла налагодити своє життя. Проте далі, незрозуміло яким чином Ана та Крістіан раптово зустрічаються в картинній галереї, де мільярдер всіляко намагається переконати дівчину в тому, що він змінився та готовий робити її щасливою.

На початку Ана звісно ж не повірила, проте далі дівчина приймає пропозицію Крістіана та незважаючи на те, що люди із його оточення вмовляють Ану покинути мільярдера вона вирішує нікого не слухати. Між Аною та Крістіаном знову закрутився роман, але чи в дійсності хлопець змінився? Чи почне він цінувати Ану по-справжньому? Та чи зможуть вони подолати всі труднощі, які приготувала доля? — Відповідь у фільмі.

П’ятдесят відтінків темряви розкриють вам безліч нових цікавих деталей та подробиць стосовно життя молодої дівчини Ани та мільярдера Крістіана, який всіляко намагається її утримати.

Дивитися трейлер онлайн: