П'ятдесят відтінків сірого

Fifty shades of Grey ⭐ IMDB: 4.2

Рік: 2015
Країна: США
Режисер: Сем Тейлор-Вуд

Актори:

  • Джеймі Дорнан
  • Дакота Джонсон
  • Дженніфер Елі
  • Марсія Ґей Гарден
  • Віктор Расук

П’ятдесят відтінків сірого — це американська романтично-еротична драма, знята режисером Семом Тейлором-Вудом. Кінострічка з’явилась у 2015 року та одразу набрала шаленої популярності, про що свідчить її номінація на премію “Оскар”. В фільмі знялись: Джеймі Дорнан, Дакота Джонсон, Дженніфер Елі, Марсія Ґей Гарден, Віктор Расук та інші.

Події у цьому фільмі розгортаються навколо 21-річної студентки Анастейши Стіл та 27-річного мільярдера Крістіна Ґрея. На початку фільму може здаватись, що їхнє перше знайомство стане взагалі останнім, проте чи то за збігами обставин чи за ініціативи когось із них Анна та Крістіан знову і знову зустрічаються декілька раз та дізнаються все більше один про одного.

Проте, далі під час посиденьок в барі молода дівчина непритомніє та опиняється в готелі разом із тим самим Крістіаном Ґреєм. Крістіаном, який є справжнім фанатом БДСМ, про що він сам розповідає Ані. Дівчина з усим погоджується та охоче йде на пропозиції хлопця. Зрештою, студентка та мільярдер змогли зблитись до такої степені, що Ана почала отримувати надзвичайно дорогі подарунки від нього та поступово перетворюватись в його рабиню. Проте, далі, Ана, яка весь час була згодна з усіма фетишами, які пропонував Ґрей почне змінювати свою думку…

Фільм П’ятдесят відтінків сірого — це зовсім нестандартна історія любові, де одна прагне справжнього кохання, а інший лише хоче задовольнити себе та свої потреби.

Дивитися трейлер онлайн: