Нормальні люди

Normal People ⭐ IMDB: 8.4

Рік: 2020
Країна: США
Режисер: Ленні Абрагамсон та Хетті Макдональд

Актори:

  • Дейзі Едгар-Джонс
  • Пол Мескаль
  • Сара Грін
  • Ешлін Макгакін
  • Еанна Гардвік

Нормальні люди — це ірландський драматичний телесеріал про непрості стосунки двох молодих людей Маріанни Шерідан та Коннелла Уолдрона. Проєкт став екранізацією однойменного роману Саллі Руні та був презентований у квітні 2020-го, всього – 12 епізодів. Режисерами стали: Ленні Абрагамсон та Хетті Макдональд. Головні ролі на екранах зіграли: Дейзі Едгар-Джонс, Пол Мескаль, Сара Грін, Ешлін Макгакін, Еанна Гардвік.

За сюжетом, головні герої живуть у невеликому місті Слайго. Старшокласниця Маріанна навчається у середній школі. Вона скромна і романтична натура, а весь свій час проводить за навчанням, через що однокласники часто насміхаються з неї. Дівчина із заможної сім’ї і живе з братом та зі своєю одинокою матір’ю, яка байдуже ставиться до неї. В той же час її однокласник, красунчик Коннелл — успішний у спорті та популярний учень в школі, живе з матір’ю Лоррейн, яка працює у домі Маріанни. Ці двоє абсолютно різних світів, вони є повністю протилежні один одному. Але якось між однокласниками відбувається розмова, після якої все змінюється. Між Маріанною та Коннеллом виникає закоханість і таємні пристрасні стосунки. Підлітки старанно приховують свої почуття, адже хлопець не хоче стати причиною глузувань у школі.

Проте невдовзі Коннелл запрошує іншу дівчину на випускний, тож їхні стосунки з Маріанною припиняються через, що обоє страждають. Проходить деякий час і доля знову зводить цих молодих людей разом. Та тепер дівчина вже не та, що була у школі. Чи зможуть закохані витримати життєві перешкоди та знову бути разом?
Нормальні люди – це історія кохання двох зламаних людей, де вдало показано як травми дитинства та суспільство впливають на людину. Серіал зацікавить своїм сюжетом та харизматичними головними героями, які майстерно передають почуття та емоції.

Дивитися трейлер онлайн: