Пірати Карибського моря: Прокляття Чорної перлини 2003

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl ⭐ IMDB: 8.1

Рік: 2003
Країна: США
Режисер: Гор Вербінскі

Актори:

Пірати Карибського моря: Прокляття Чорної перлини — це перша частина легендарного фантастично-пригодницького кінофільму від американського кінорежисера Гора Вербінські. В основу цієї кінокартини було закладено пригоди команди піратів під керівництвом Джека Горобця. Головні ролі в фільмі зіграли Джонні Депп, Орландо Блум, Кіра Найтлі, Джеффрі Раш, Джонатан Прайс та інші.

В цій кінокартині події відбуваються навколо пірата-невдахи відомого як Джек Горобець. Протягом всього фільму Джека переслідує небезпека та суцільні невдачі, адже він немає власної команди, власного корабля та фактично залишився самотнім. Крім цього головний герой декілька разів був засуджений до страти. Проте, в один момент доля Джека кардинально змінилась і він разом з Елізабет та Віллом Тернером вирушає на зустріч пригодам. Далі на Горобця чекають серйозні битви та надзвичайно небезпечні пригоди. Однак це все, як виявилось — дрібнички, адже Джеку Горобцю було до снаги пройти всі перешкоди, врятувати цінні життя та вбити свого головного ворога.

Прокляття Чорної перлини — це надзвичайно динамічний та захоплюючий фільм, який розповість вам про справжні пригоди харизматичних героїв та змусить кожного глядача знову і знову переглядати неймовірну кінокартину Гора Вербінські.

Дивитися трейлер онлайн: