Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl ⭐ IMDB: 7.4

Рік: 2006
Країна: США
Режисер: Гор Вербінскі

 

Актори:

Пірати Карибського моря: Скриня мерця – це друга частина серії фільмів про пригоди Джека Горобця та його команди. Скриня мерця вийшла в 2006 році і саме вона вважається приквелом до третьої частини під назвою На краю світу.

Кінокартина Вербінські стала настільки популярною, що встановила одразу ж декілька рекордів і на даний момент входить в топ-50 найкасовіших фільмів усіх часів. По традиції в другій частині піратів знялись: Джонні Депп, Орландо Блум, Кіра Найтлі та інші.

Друга частина фільму розповість вам все про ті ж самі пригоди невгамовного Джека Горобця та його друзів. На цей раз головні герої фільму в дійсності потрапили в серйозну небезпеку, адже Елізабет опинилась за ґратами, а Джек та Вілл були змушені побувати на острові канібалів та змагатись з потужним морським монстром, якого звуть Кракен. І звичайно, що все це не просто так, адже в головних героїв є своя головна ціль, до якої вони йдуть протягом всього фільму і про яку ви зможете дізнатись лише переглянувши черговий шедевр Вербінські.

Пірати Карибського моря: Скриня мерця — це один з найбільш захоплюючих та інтригуючих фільмів в пригодницькому жанрі, адже тут фактично кожен з героїв майже завжди опиняється на волоску від небезпеки чи смерті. Їм доводиться ризикувати власним життям та змагатись з серйозними суперниками заради досягнення власної цілі, що робить фільм по справжньому напруженим, інтригуючим та особливим.

Дивитися трейлер онлайн: