Pirates of the Caribbean: At Worlds End ⭐ IMDB: 7.1

Рік: 2007
Країна: США
Режисер: Гор Вербінскі

Актори:

Пірати Карибського моря: На краю світу є третьою частиною серії фантастично-пригодницьких фільмів про події, які відбуваються навколо пірата Джека та його друзів. Фільм вийшов в 2007 році, а головні ролі зіграли: Джонні Депп (відомий за ролями в фільмах: Фантастичні звірі, Чарлі та Шоколадна фабрика, Аліса в Задзеркаллі та ін.), Орландо Блум (відомий за грою у Володар Перснів), Кіра Найтлі (Король Артур, Гра в імітацію), а також безліч інших акторів.

Пригоди, фантастика, небезпека — саме такими словами можна описати третю частину творіння Гора Вербінські під назвою На краю світу. Цього разу на головних героїв кінокартини чекала серйозна проблема у вигляді Лорда Бекета, який намагався знищити всіх піратів, тому їм довелось об’єднатись, щоб протистояти ворогу. Джек, Барбосса, Елізабет та інші пірати бились з Бекетом та його командою не на життя, а не смерть. В той же час Вілл знову таки намагався звільнити власного батька, однак тут було теж не все так просто. Протягом всього фільму герої ведуть серйозну боротьбу за владу та життя, одні з них вибираються зі світу мертвих, інші туди потрапляють, одні отримують все, інші залишаються ні з чим, що робить фільм по-справжньому цікавим.

Пірати Карибського моря: На краю світу – це фільм із величезною кількістю протистоянь, пригод та фантастичних подій. Тут кожен глядач може дізнатися долю Вілла та Джека, секрети богині Каліпсо та шлях до світу мертвих. На краю світу — це для справжніх поціновувачів пригод та піратства, а також для фанатів легендарного пірата — Джека Горобця.

Дивитися трейлер онлайн: