Володар перснів: Повернення короля (2003)

The Lord of the Rings: The Return of the King
IMDB: 9.0

Рік: 2003
Країна: Нова Зеландія
Режисер: Пітер Джексон

Актори:

Володар перснів: Повернення короля — це справжня легенда в жанрі пригодницько-фантастичних фільмів та ідеальне завершення трилогії, створеної Пітером Джексоном на основі книг Дж. Р. Р. Толкіна. В цій частині кінофільму події набирають максимальних оборотів та демонструють глядачам епічний кінець історії під назвою Володар перснів. Третя частина легендарної кінокартини виявилась  настільки популярною, що фільм став найуспішнішим в касовому прокаті за всю історію, а також отримав цілих 11 рекордних премій «Оскар». По традиції серед акторів фільму присутні: Елайджа Вуд, Ієн Маккелен, Лів Тайлер, Віго Мортенсен, Шон Астін, Кейт Бланшетт та інші.

Події розгортаються все в тому ж Середзем’ї. Однак, тут тепер все зовсім по-іншому, адже в місті Мінас-Тіріт розпочинається серйозна боротьба, в якій взяли участь фактично всі герої кінофільму Джексона. Епічне протистояння розгорнулося на просторах Гондору і ця битва стала найжорстокішою за весь час кінотрилогії. Поки місто атакують орки, тролі та інші злі фантастичні створіння головний герой трилогії Фродо Торбин зі своїм другом намагаються потрапити до вулкану під назвою Орудруїн, адже саме там був викуваний Єдиний Перстень дядьком Фродо — Більбо. Однак їм на шляху трапляються вороги, які намагаються завадити героям дістатись до місця призначення, тому вони були вимушені битись до останнього та вигадувати нові, нестандартні рішення. Все це заради перемоги добра.

Володар перснів: Повернення короля — це той фільм, який запам’ятається кожному фанату фентезі назавжди. Тут присутні: інтригуючі події, легендарні герої та могутні битви між добром та злом. А найголовніше, що вдалось втілити в кінофільм Володар перснів: Повернення короля — це неймовірно напружену кінцівку, яка змусить кожного глядача спостерігати за подіями в фільмі із захопленням.

Дивитися трейлер онлайн: