The Lord of the Rings: The Two Towers ⭐ IMDB: 8.8

Рік: 2002
Країна: Нова Зеландія
Режисер: Пітер Джексон

Актори:

Дві вежі — саме таку назву має продовження першої частини Володаря перснів,  яка була випущена в 2001 році. Дві вежі Джексона мають три сюжетні лінії, кожна з яких наче розповідає якусь окрему історію, що робить фільм в дійсності надзвичайно цікавим. Крім цього, друга частина Володаря перснів не залишилась без нагород. Кінокартина отримала перемогу в номінаціях «за найкращий фільм», «за найкращі візуальні ефекти» та «за найкращий звуковий монтаж». Як і в попередньому фільмі серії  Володаря перснів, в цій також знялись: Елайджа Вуд, Ієн Маккелен, Лів Тайлер, Віго Мортенсен, Кейт Бланшетт, Джон Ріс-Девіс та інші.

Друга частина культового кінофільму — це ті ж самі продовження пригод Фродо та його друзів. Однак тут на нього вже чекають вже зовсім інші і дуже неочікувані іспити долі. Фродо та його другу ельфу Сему доведеться змагатись з Ґолумом та іншими фантастичними створіннями. А інші герої фентезійного кінофільму змушені  будуть зайнятись пошуком друзів, які потрапили в полон до злих орків. Згодом схожа доля очікувала і на самих Фродо та Сема, однак чи зможуть вони врятуватись та пройти надзвичайно складні випробування долі?

Володар перснів: Дві вежи — це зовсім нові події, які відбуваються в Середзем’ї та абсолютно неочікувані повороти для Фродо Торбина і всього Братерства Персня. І саме в цій частині на всіх любителів пригодницько-фантастичних фільмів очікує неймовірна інтрига, тому що тут вирішується доля Фродо, Сема та інших його друзів. Далі буде.

Дивитися трейлер онлайн: