Володар перснів: Хранителі персня

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring ⭐ IMDB: 8.8

Рік: 2001
Країна: Нова Зеландія
Режисер: Пітер Джексон

Актори:

Новозеландський пригодницько-фентезійний фільм режисера Пітера Джексона під назвою Володар перснів: Хранителі персня вийшов на світові екрани в 2001 році і одразу ж був визнаний справжнім проривом в цьому жанрі. Пітер Джексон вклав в основу фільму неймовірні фанатично-пригодницькі події, про які звичайні глядачі навіть не могли подумати. За основу трилогії фільмів Володар перснів були взяті книги англійського письменника Дж Р. Р. Толкіна. Ну а в головних ролях зіграли: Ієн Маккелен, Елайджа Вул, Лів Тайлер, Віго Мортенсен, Шон Астін та безліч інших акторів.

Події в фентезійній кінокартині новозеландського режисера відбуваються в вигаданому світі на центральному континенті під назвою Середзем’я. Головним героєм по сюжету Пітера Джексона є гобіт Фродо Торбин, який протягом всього фільму разом зі своїми друзями потрапляє в різноманітні пригоди та бореться зі злом. Фродо Торбин та його «Братерство персня» весь час намагаються виконати головну для себе ціль — знищення Персня Всевладдя. Проте кожен раз  їм хтось намагається завадити. Але ж чи зможуть герої все ж таки досягти  своєї мети?

Сюжет фільму Джексона розповідає про неймовірні і в дійсності фантастичні пригоди, адже жоден глядач не зміг би собі уявити ті події, які в своєму фільмі продемонстрував новозеландський режисер. Тут присутні безліч героїв, які мають свої особливості та здібності, однак одні із них ведуть боротьбу зі злом, а інші навпаки — стоять на темній стороні. Володар перснів: Хранителі персня — це лише перша частина пригодницько-фентезійної кінторилогії, яка стала культовою на всі часи.

Дивитися трейлер онлайн: