The Hobbit: An Unexpected Journey ⭐ IMDB: 7.8

Рік: 2012
Країна: Нова Зеландія
Режисер: Пітер Джексон

Актори:

  • Мартін Фрімен
  • Ієн Маккелен
  • Річард Армітідж
  • Джеймс Несбітт
  • Кен Скотт

Фільм Хоббіт: Несподівана подорож був знятий новозеландським режисером Пітером Джексоном і вийшов на великі екрани в 2012 році. Кінокартина є приквелом до легендарного пригодницько-фантастичного фільму Володар перснів. Також Хоббіт складається з трьох частин, які тісно пов’язані між собою. Головні ролі в фільмі режисера Джексона були за: Ієном Маккеленом, Мартіном Фріменом, Річардом Армітіджем, Джеймсом Несбіттом, Кеном Скоттом та іншими знаменитостями.

Події в кінофільмі Хоббіт: Несподівана подорож відбуваються в тому ж самому Середзем’ї, так само як і в трилогії Володар перснів. Тільки тут вже річ йде про зовсім іншу історію, а саме про дядька того самого Фродо — Більбо. Пригоди Більбо розпочинаються з несподіваного візиту старого мага Гандальфа, той пропонує Більбо дивовижну затію, піти разом з гномами на пошуки скарбів, однак Більбо категорично проти. Тоді вже через декілька хвилин на порозі дому Більбо з’являються самі гноми, які просять його стати учасником походу, але хоббіт знову рішуче відмовляється. Через деякий час Більбо все ж таки змінює своє рішення та наздоганяє гномів. Але ж чому хоббіт наважується на такий крок — відповідь у фільмі. Далі на нього очікувало безліч протистоять з ворогами та пригод, які запам’ятались йому на ціле життя, про що згодом він буде розповідати.

В кінофільмі Хоббіт: Несподівана подорож закладена справжня історія, адже часом раніше глядачі вже змогли насолодитись Володарем перснів, а згодом вийшов і довгоочікуваний приквел про хоббіта Більбо, тому для справжніх любителів фантастики Хоббіт — це не просто фільм, а продовження легендарних фентезі-пригод.

Дивитися трейлер онлайн: