The Hobbit: The Desolation of Smaug ⭐ IMDB: 7.8

Рік: 2013
Країна: Нова Зеландія
Режисер: Пітер Джексон

Актори:

  • Мартін Фрімен
  • Ієн Маккелен
  • Річард Армітідж
  • Джеймс Несбітт
  • Кен Скотт

Хоббіт: Пустка Смоґа — це продовження фантастичних та захопливих пригод трилогії кінофільмів під назвою Хоббіт, яка була знята все тим же режисером Джексоном за книжками Толкіна. Фільм, який Джексон назвав Хоббіт: Пустка Смоґа буде розповідати вам все про то ж легендарного хоббіта Більбо та про його неймовірні пригоди. В другій частині захоплюючого фентезі взяли участь: Ієн Маккеллен (відомий за участю в фільмах Люди Ікс та Росомаха), Мартін Фрімен (знімався в Шерлок), Бенедикт Камбербетч (Шерлок, 1917), а також інші знаменитості.

Події в частині під назвою Пустка Смоґа розповідатимуть вам про пригоди Більбо та його друзів на шляху до Самотньої гори, адже саме там заховані скарби, які так потрібні гномами. Однак, на цьому все тільки розпочинається. Більбо та гноми неочікувано звертають з дороги, яка веде до Самотньої гори та починають блукати в Темноліссі (в лісі, де живе зло). Згодом, на героїв чекатиме полон, з якого вибратись буде не так просто. А також їм доведеться протистояти проти могутнього дракона Смоґа та битись з орками. Однак це все ще «квіточки», адже невдовзі прокинеться найгірше зло… Так. Саме він.

Хоббіт: Пустка Смоґа — це найбільш інтригуюча частина кінторилогії Джексона, адже саме тут головні герої доходять до ключової зав’язки і всі пригоди Більбо стають ще більш насиченими і цікавими. Початок битв, пошуки скарбів, пригоди в Темноліссі та дракон Смоґ, який ще неодноразово буде тривожити головних героїв. Все це ви зможете побачити в другій частині Хоббіта.

Дивитися трейлер онлайн: