The Hobbit: The Battle of the Five Armies ⭐ IMDB: 7.4

Рік: 2014
Країна: Нова Зеландія
Режисер: Пітер Джексон

Актори:

  • Мартін Фрімен
  • Ієн Маккелен
  • Річард Армітідж
  • Джеймс Несбітт
  • Кен Скотт

Хоббіт: Битва п’яти воїнств — це ідеальне завершення трилогії Пітера Джексона за мотивами книг Дж. Р. Р Толкіна. Фільм був знятий в 2014 і він вважається останньою частиною приквела до іншого легендарного фентезі «Володар Перснів». Події в цій кінокартині знову відбуваються навколо хоббіта Більбо, якому знову доводиться протистояти ворогам. В акторський склад Хоббіт: Битва п’яти воїнств по традиції ввійшли все ті ж: Ієн Маккелен, Мартін Фрімен, Бенедикт Камбербетч, Орландо Блум та інші.

Хоббіт продовжується. Початок третьої частини легендарної кінотрилогії — це продовження битви з драконом Смоґом, якого все ж таки вдається перемогти. Однак згодом у гномів та Більбо виникнуть більш серйозні проблеми через скраби, які їм вдалося знайти. Адже тут, як здавалось на головних героїв очікує серйозне протистояння з ельфами, які теж хочуть ті самі скарби. Однак завдяки мудрим рішенням хоббіта Більбо вони йдуть на компроміс та змінюють своє рішення через навалу злих орків, які готові знищити всіх. Сторони об’єдналися та боролись до кінця, однак із дуже серйозними втратами, про які ви дізнаєтеся переглянувши творіння Джексона.

Згодом, вже в кінці фільму проходить 61 рік і до хоббіта Більбо хтось стукає в двері. Відчиняючи він бачить там Гендальфа — а далі розпочинається ще одна легендарна історія під назвою Володар Перснів.

Битва п’яти воїнств — це кінофільм, який покаже вам історію того самого легендарного хоббіта Більбо та відкриє вам всі карти стосовно багатьох головних героїв. Ви зможете дізнатись куди поділись гноми Торіна, ким насправді був маг Саруман та чому перстень настільки важливий для хоббітів? Хоббіт: Битва п’яти воїнства — це історія та легенда пригодницької фантастики.

Дивитися трейлер онлайн: