The Lost City ⭐ IMDB: 6.1

Рік: 2022
Країна: США
Режисер: Аарон та Адам Ні

Актори:

Загублене місто — це художній пригодницький фільм, знятий американськими режисерами Аароном та Адамом Ні та випущений компанію Paramount Pictures в 2022 році. За основу фільму творці взяли вигадану історію про письменницю Лоретту Сейдж, яка вирішує кардинально змінити своє життя. Головні ролі в фільмі зіграли: Сандра Буллок, Ченнінг Татум, Деніел Редкліфф, Бред Пітт та інші.

Події в кінокартині розпочинаються з того, що письменниця Лоретта Сейдж отримує пропозицію від свого видавця Бета Гаттена вирушити в книжкове турне і звісно, що цю пропозицію вона приймає, проте вирушає туди не сама, а з хлопцем з обложки -Аланом. Однак, ще в самому початку подорожі головну героїню викрадає мільярдер Ферфакс, якому потрібні скарби, а про них, як відомо, знає лише одна Лоретта. І саме в цей розгортаються найцікавіші події, адже тоді той самий «красунчик» Алан вирішує діяти. По сюжету Алан та Лоретта беруть участь в надзвичайно цікавих і в той же час дуже небезпечних пригодах. Алан протягом фільму намагається звільнити дівчину, в яку закоханий та чи відповість Лоретта йому взаємністю?

Фільм Загублене місто — це ідеальний приклад того, як режисери майстерно змогли поєднати в одній кінокартині романтичний і пригодницький фільм. Взявши за основу лише звичайну письменницю та актора брати Ні створили справжній шедевр пригодницької кінематографії.

Дивитися трейлер онлайн: