Гладіатор

Gladiator ⭐ IMDB: 8.5

 

Рік: 2000
Країна: США, Велика Британія
Режисер: Рідлі Скотт

 

Гладіатор (2000), актори:

Чи мріяли ви перенестись на сотні років назад та відчути себе в ролі могутнього римського бійця — Гладіатора? Якщо так, тоді вам вам точно слід подивитись фільм з однойменною назвою від британського режисера Рідлі Скотта. В 2000 році компанії DreamWorks та Universal Pictures показали неймовірну історичну кінокартину під назвою Гладіатор. В головних ролях знялись такі відомі актори, як: Конні Нільсен, Ральф Меллер, Олівер Рід, Джимон Гонсу, Дерек Джекобі, а також Рассел Кроу та Хоакін Фенікс, які ще згодом продемонструють свої акторські навички в інших культових фільмах.

Сюжет

Події в драматчино-історичній кінокартині Гладіатор відбуваються в далекому 180 році нашої ери. Головним героєм фільму є римлянин Максимум, який в минулому був видатним полководцем імперії, однак через зміну влади втратив все і став одним із гладіаторів, якими в більшості були звичайнісінькі раби. Наш герой Гладіатор проходить через тяжкі випробування та спочатку навіть відмовляється вийти на арену для битв, однак потім змінює своє рішення та стає справжнім улюбленцем римської публіки.

Гладіатор переживає надзвичайно важкі події, які могли зламати б абсолютно кожну людину, однак не його, Максимус б’ється до кінця та йде до своєї мети, незважаючи на всі перешкоди та всіх суперників. Мужність та незламність — такими словами можна описати його.

Доля римських гладіаторів

Фільм Рідлі Скотта — це картина, яка показує події часів Римської імперії з максимальною реалістичністю. Тут кожен глядач може побачити, яка доля була у римських гладіаторов, які події змушені були переживати місцеві жителі та якою була тодішня влада. Гладіатор — це могутня історія, легендарні битви та незламні люди.

Дивитися трейлер онлайн: