Сексуальна освіта

Sex Education⭐ IMDB: 8.3

Рік: 2019
Країна: Велика Британія, США
Режисер: Кейт Геррон, Бен Тейлор

Актори:

  • Ейса Баттерфілд
  • Шуті Гатва
  • Емма Макі
  • Джилліан Андерсон
  • Джеймс Пюрфой

Сексуальна освіта — це британський комедійно-драматичний телесеріал. Він розповідає про статеве виховання підлітків із середньої школи англійського містечка Мурдейл та проблеми з якими вони зіштовхуються. Перший сезон серіалу, складається із 8-ми серій, він був представлений компанією Netflix — 11 січня 2019 року, та отримав високий рейтинг. Режисерами стали: Кейт Геррон та Бен Тейлор, а в головних ролях зіграли: Ейса Баттерфілд, Шуті Гатва, Емма Макі, Джилліан Андерсон, Джеймс Пюрфой та Коннор Свіннделс.

У центрі історії, головний герой — Отіс Мілберн, який навчається у середній школі Мурдейла, та має єдиного найкращого друга — Еріка. Через свою незграбність та сором’язливість, йому не вдається почати нормальні стосунки з дівчатами. Тому, він досі незайманий, через, що комплексує і не сприймає своє тіло. Та незважаючи на це все, хлопець непогано розуміє особливості підліткової психології та фізіології, адже живе зі своєю матір’ю, секс-терапевтом. Якось на уроці, однокласники Отіса, дізнаються про цікаву професію його матері, та глузують з нього. Але невдовзі, ця ситуація обернулася для героя можливістю про яку він навіть і не мріяв. Об’єднавшись із шкільною бунтаркою — Мейв Вайлі, яка є повною протилежністю юнака, він стає секс-терапевтом для своїх однолітків. Невдовзі, Отіс стає справжнім професіоналом, а їхня бізнес-ідея, набирає популярності. Тож клієнтів із сексуальними проблемами та комплексами стає все більше і більше.

Сексуальна освіта – це цікава молодіжна комедія, яка піднімає настрій, та водночас висвітлює важливі та складні теми з реального життя. Серіал вдало показу емоції та проблеми підлітків. Захоплюючі сюжетні лінії, цікавий акторський склад та багато смішних моментів зацікавить молодь та дорослих.

Дивитися трейлер онлайн: