Дивні дива

Stranger Things⭐ IMDB: 8.7

Рік: 2016
Країна: США
Режисер: брати Даффер

Актори:

  • Вайнона Райдер
  • Девід Гарбор
  • Фінн Вулфгард
  • Міллі Боббі Браун
  • Гейтен Матараццо

Дивні дива — це американський науково-фантастичний серіал з елементами жахів. В ньому розповідається, про маленьке містечко, де за таємничих обставин зник хлопчина, після чого люди стикаються з чимось небезпечним та невідомим. Проєкт був створений для сервісу Netflix братами Даффер та налічує 34 епізоди. Першу серію глядачі побачили 15 липня 2016 року. У головних ролях знялись: Вайнона Райдер, Девід Гарбор, Фінн Вулфгард, Міллі Боббі Браун, Гейтен Матараццо та інші…

Події відбуваються у маленькому містечку Гокінс на початку 80-тих років минулого століття. Одного дня, дванадцятирічний Вілл Байєрс, повертаючись додому по дорозі зустрічається з чимось невідомим та страшним, після чого загадково зникає. Не дочекавшись вдома сина, стурбована Джой починає пошуки. Вона звертається за допомогою до поліцейського Джима Хоппера, який розпочинає власне розслідування. В той же час, по лісі блукає дівчина на ім’я — Одинадцять, з поголеною головою в халаті, яка втекла з лабораторії. Вона заходить до місцевого закладу, власник якого намагається дізнатися щось про неї, однак невдовзі його знаходять мертвим, а дівчині вдається втекти, завдяки надзвичайним здібностям.

Друзі зниклого хлопця — Майк, Дастін і Лукас, теж відправляються на пошуки друга до лісу. Натомість шукаючи Вілла, вони зустрічають загадкову Одинадцять, та приводять її в будинок Майка. Надалі події набирають обертів і зникає, ще одна дитина. У місті коїться щось незрозуміле та надприроднє. Однак, поліція розводить руками і головним героям доводиться самим з’ясовувати в чому справа.

Дивні дива — це таємнича історія з напруженою атмосферою, та неймовірною грою акторів в поєднанні із захоплюючою музикою. У серіалі кожен епізод — це нова порція інтриг, вражень, таємниць і непередбачуваних розгадок.

Дивитися трейлер онлайн: