Венздей

wednesday⭐ IMDB: 8.1

Рік: 2022
Країна: США
Режисер: Тім Бертон

Актори:

  • Дженна Ортега
  • Кетрін Зета-Джонс
  • Рікі Ліндгоум
  • Джеймі МакШейн

Венздей — це американський комедійний телесеріал у жанрі жахів, він розповість про період дорослішання похмурої дівчинки на ім’я Венздей Аддамс, яка має екстрасенсорні здібності. Прем’єра проєкту відбулася — 23 листопада 2022-го на Netflix. Серіал набрав шаленої популярністі по всьому світу, ставши хітом. Чотири із восьми епізодів зняв режисер Тім Бертон, який також є виконавчим продюсером. Головні ролі втілили на екранах: Дженна Ортега, Кетрін Зета-Джонс, Рікі Ліндгоум, Джеймі МакШейн.

У центрі сюжету холоднокровна та саркастична дівчинка із готичного сімейства Аддамсів. П’ятнадцятирічна Венздей дуже розумна, проте має складний характер, через що змінила вже сім шкіл. Тож її батьки, Мартіша та Ґомес, вирішують віддати дівчину до Академії “Невермор” — школи для дітей із надздібностями. Там вона знайомиться із однолітками та своєю сусідкою по кімнаті, яскравою та життєрадісною — Енід. Однак, юна Аддамс немає наміру довго залишатися і вже планує втекти зі школи з допомогою нового знайомого на ім’я Тайлер, якого зустрічає у місцевій кав’ярні. Однак план втечі провалюється, в цьому завадила директорка Лариса Вімс. Через деякий час, Венздей знову зустрічається із Тайлером на місцевому ярмарку, де бачить видіння про смерть хлопця, який намагається її вбити, та помирає від рук монстра. Далі події розвиваються, ще страшніше, через жорстокі вбивства у лісі, підліток вирішує залишитися у Неверморі та розпочати власне розслідування. На головну героїню, чекають багато загадок і таємниць пов’язаних з її батьками. Дівчина Венздей повинна розгадати все, щоб знайти відповіді на свої питання.

Венздей – це серіал, який покаже детективну історію, наповнену надприродними силами та вдало поєднаним саркастичним гумором. Серіал заснований на коміксах про всім відому сімейку Адамсів.

Дивитися трейлер онлайн: