Заборонене кохання (2008, Туреччина)

Forbidden Love ⭐ IMDB: 7.7

Рік: 2008
Країна: Туреччина
Режисер: Хілал Сарал

Заборонене кохання (2008), серіал, актори:

  • Берен Саат
  • Киванч Татлитуг
  • Небахат Чехре
  • Нур Феттахоглу

Заборонене кохання — це турецька романтична драма, заснована на однойменному романі Халіта Зії Усаклігіля. Вона розповість про багатого вдівця з двома дітьми, який закохується та одружується на молодшій за нього, красуні — Біхтер. Серіал знімався протягом двох років і налічує 79 епізодів. Прем’єра відбулася 4 вересня 2008-го, а режисером став Хілал Сарал. Головні ролі зіграли: Берен Саат, Киванч Татлитуг, Небахат Чехре, Нур Феттахоглу, Хазал Кая.

За сюжетом

За сюжетом, власник холдингу Аднан Зійагіль, після смерті коханої дружини, закрив своє серце для інших жінок та присвятив себе дітям – Ніхаль і Бюленту. Він віддалився від світського життя та розваг і віддає перевагу самотності, переїхавши за місто, подалі від метушні. У великому особняку, чоловік живе зі своїми улюбленими дітьми, племінником Бехлюлем та хорошою нянею із Франції, яка має таємні почуття до нього. Однак, невідомо скільки б так жив Аднан, якби не раптова зустріч із красунею Біхтер, яка одразу закохала в себе самотнього бізнесмена.

Після багатьох років, чоловік знову відчув давно забуті емоції і почуття. Тому незважаючи на різницю у віці пропонує одружитися чарівній дівчині, а та, своєю чергою вона погоджується і йде на такий крок. Все для того, щоб розізлити свою матір. Тим часом, Фірдевс, мати головної героїні, яка нещодавно овдовіла також має плани на багатія Аднана. Світська левиця, вмішується в стосунки доньки, та намагається привернути до себе увагу бізнесмена, вважаючи тільки себе гідною такого чоловіка. Проте далі події, ще більше загострюються, адже в Біхтер з’являються палкі почуття не тільки до свого чоловіка, а до його племінника Бехлюля.

Для любителів драми

Заборонене кохання підійде для любителів драми. Серіал зацікавить глядача своїм інтригуючим розвитком подій у кожному епізоді, та невідомим закінченням історії цього любовного трикутника. Більше турецьких серіалів ви знайдете в спеціальному розділі на нашому сайті.

Дивитися трейлер онлайн: