Неортодоксальна (2020, Німеччина)

Unorthodox ⭐ IMDB: 8.0

Рік: 2020
Країна: Німеччина, США
Режисер: Марія Шрадер

Неортодоксальна (2020), актори:

  • Шира Хаас
  • Аміт Рахав
  • Джеф Вільбуш
  • Діна Дорон

Неортодоксальна — це німецько-американський драматичний міні-серіал від режисера Марії Шрадер. Він розповість історію молодої єврейки, яка втікає за кордон від шлюбу за домовленістю. Прем’єра серіалу відбулась 26 березня 2020-го. Кількість серій – 4. У головних ролях знялись: Шира Хаас, Аміт Рахав, Джеф Вільбуш.

Сюжет

Події у серіалі розгортаються навколо юної 19-річної Есті. Дівчина з дитинства росла в єврейській ортодоксальній сім’ї зі своєю старенькою бабусею, дідусем і батьком пияком. Мати дівчинки, не витримавши суворої юдейської громади, давно втекла до Німеччини, після чого свекруха відібрала в неї маленьку донечку. Невдовзі, рідні Есті віддають її заміж за вдалого кандидата Янки Шапіро. Після весілля, свекруха повністю взялася контролювати життя своєї невістки. Вона обстригла дівчині волосся, по-своєму одягає її та вчить, як догоджати синові у ліжку, адже по їхнім звичаям — головна мета жінки це народження дітей.

Не витримавши такого тиску, головна героїня тікає від релігійних фанатиків, які нав’язують їй свої принципи. Вона прямує до Берліну за свою мрією і хоче повністю змінити власне життя. Там Есті знайомиться з новими друзями, та починає проживати життя про, яке тільки мріяла. Згодом, молода дівчина вступає до музичної консерваторії та знаходить новий друзів. Її життя стає більш яскравішим та насиченим. Однак, саме в той момент, коли доля Есті здавалось би пішла в інше русло, на дівчину очікує дуже неприємний сюрприз. До німецької столиці приїжджає її чоловік – він намагається відшукати Есті та повернути її додому. Однак, чи зможе дівчина впоратися з цими труднощами?

На основі реальної історії

Неортодоксальна – це драматичний та пізнавальний серіал, який створений на основі реальної історії Дебори Фельдман, про яку вона розповіла у своїй автобіографії — “Неортодоксальна: скандальна відмова від мого хасидського коріння”. Більше класних серіалів ви знайдете в розділі Серіали 2020 року на нашому сайті.

Дивитися трейлер онлайн: