Захищаючи Джейкоба (2020, США)

Захищаючи Джейкоба (2020, США)

Defending Jacob ⭐ IMDB: 7.8

Рік: 2020
Країна: США
Режисер: Мортен Тильдум

Захищаючи Джейкоба (2020), актори:

  • Кріс Еванс
  • Мішель Докері
  • Джейден Мартелл
  • Черрі Джон
  • Пабло Шрайбер

Захищаючи Джейкоба — це американський кримінальний веб-серіал, в основу якого взято однойменний роман Вільяма Лендея. Він розповість про історію прокурора, який повинен захищати свого неповнолітнього сина, обвинуваченого у вбивстві. Всього було презентовано 8 серій, а прем’єра відбулась у квітні 2020 року. Режисером виступив Мортен Тильдум, а головні ролі виконали: Кріс Еванс, Мішель Докері, Джейден Мартелл, Черрі Джонс, Пабло Шрайбер та інші…

Сюжет

У центрі подій, щасливий сім’янин Енді Барбер, який виховує 14-річного сина Джейкоба зі своєю дружиною Лорі. Чоловік вже понад 20 років працює помічником прокурора в штаті Массачусетс і проживає своє спокійне життя. Проте невдовзі воно руйнується. В місті відбувається жахливе вбивство підлітка Бена Ріфкіна, який виявляється однокласником Джейкоба. Тож прокурор береться за цю справу. В ході розслідування знаходиться потенційний підозрюваний педофіл Леонард Патц, який був раніше засуджений, проте для звинувачення не вистачає серйозних доказів.

Згодом Енді наодинці розпитує сина, про загиблого Бена і з’ясовує, що в них були не дуже хороші стосунки. Далі події розвиваються ще заплутаніше, адже вночі чоловік виявляє шокуючі факти, після чого обшукує кімнату Джейкоба та знаходить там ніж захований у шухляді. В той час, як поліція знаходить єдиний відбиток пальця на місці вбивства і він, за незрозумілим збігом обставин, належить саме сину прокурора. Тепер Джейкоб стає головним підозрюваним у цій справі.

Складна ситуація

Захищаючи Джейкоба – це ідеально знятий драматичний детектив, який викликає співчуття до головних героїв та показує, як справедливий чоловік опинився у складній ситуації, перед непростим вибором. Серіал наповнений великою кількістю непередбачуваних моментів, цікавим сюжетом та інтригуючим закінченням.

Дивитися трейлер онлайн: