Аутсайдер (2020, США)

The Outsider ⭐ IMDB: 7.6

Рік: 2020
Країна: США
Режисер: Джейсон Бейтман

Аутсайдер (2020), актори:

  • Бен Мендельсон
  • Білл Кемп
  • Джеремі Боббі
  • Джуліанна Ніколсон
  • Мер Віннінг

Аутсайдер — це американський драматичний міні-серіал. В ньому розповідається історія детектива, який зустрічається з надприродною силою, під час розслідування жахливого вбивства хлопчика. Прем’єра десяти-серійного серіалу відбулась 12 січня 2020 року, а за режисерство взявся — Джейсон Бейтман. Головні ролі на екранах зіграли: Бен Мендельсон, Білл Кемп, Джеремі Боббі, Джуліанна Ніколсон, Мер Віннінг та інші.

Сюжет

Події відбуваються у невеличкому і на перший погляд спокійному містечку, в штаті Джорджії. Там одного похмурого дня знаходять понівечене тіло хлопчика на ім’я Френк Пітерсон. За розслідування береться місцевий детектив Ральф Андерсон, він детально оглядає місце вбивства та знаходить сліди ймовірного вбивці. Всі докази вказують на тренера Малої ліги та зразкового сімянина — Террі Мейтленда. Тож чоловік заарештовує Террі прямо посеред гри в бейсбол у всіх на очах. Проте невдовзі у відділку Мейтленд запевняє у своїй невинності, і з’ясовується, що у нього є алібі. Найнятий дружиною адвокат, Говард Саломон знаходить, відеозапис на якому показано, що підозрюваний під час вбивства був на конференції в іншому місті.

Тепер Ральф сумнівається у винуватості тренера, та чоловік ще навіть не підозрює з чим насправді має справу. Тим часом біля будинку Мейтлендів з’являється людина із спотвореним обличчям. А молодша дочка Террі, мучиться від нічних кошмарів у яких, цей же чоловік приходить у її кімнату та розповідає “жахливі речі”. Далі події розвиваються зовсім неочікувано для всіх головних героїв та попри все, Ральф Андерсон все ближче наближається до шокуючої правди.

Екранізація роману Стівена Кінга

Аутсайдер – це чергова екранізація роману Стівена Кінга, з похмурими і суворими тонами, які наповнюють кожен кадр відчуттям тривоги. Серіал зацікавить своїм цікавим та інтригуючим сюжетом, а його точно зацінять любителів жахів і детективів. Більше серіалів на нашому сайті ви знайдете в категорії Серіали 2020 року.

Дивитися трейлер онлайн: