Банкір

The Banker ⭐ IMDB: 7.3

Рік: 2020
Країна: США
Режисер: Джордж Норфі

Актори:

Фільм Банкір — це кінострічка американського режисера Джорджа Норфі, яка розповідає про двох бізнес-партнерів Бернарда Гаррета та Джо Морріса, що назавжди увійшли в історію американського бізнесу. Фільм був заснований на реальних подіях, а в самій стрічці знялись: Ентоні Макі, Семюел Л. Джексон, Ніа Лонг, Ніколас Ході, Скотт Деніел Джонсон та багато інших.

Банкір — це справжня історія про двох чорношкірих хлопців-бізнесменів в Сполучених Штатах. Джо Морріс та Бернард Гаррет були глибоко стурбовані проблемами афроамериканців у США, тому пробували їх частково вирішувати та паралельно вести власний бізнес. Однією з таких бізнес-ідей стала можливість здавати житло чорношкірим в США, що на ті часи було доволі проблемним питанням для Америки. Як виявилось — це стало справжнім успіхом. Однак, бізнес-ідеї Морріса і Гаррета на цьому не зупинились, адже у хлопців з’явився ще один максимально цікавий і водночас масштабний план пов’язаний із банківською системою США, про це власне говорить і сама назва кінострічки Норфі.

Фільм Банкір — це саме та кінострічка, яку варто переглянути, якщо ви цікавитесь бізнесом, адже на прикладі Джо Морріса та Бернарда Гаррета можна дізнатись багато нового та корисного. Банкір — це руйнування стереотипів, грамотне ведення бізнесу, командна робота та досягнення мети, попри всі труднощі.

Дивитися трейлер онлайн: