Тоґо

Togo ⭐ IMDB: 7.9

Рік: 2019
Країна: США
Режисер: Еріксон Кор

Актори:

  • Віллем Дефо
  • Джуліанна Ніколсон
  • Крістофер Геєрдал
  • Майкл Гестон
  • Майкл Мак-Елхеттон

Тоґо — це американський драматично-історичний фільм режисера Еріксона Кора, заснований на реальних подіях. Картина розповідає унікальну і водночас неймовірно захоплюючу історію про каюра Леонарда Сеппала та його вірного друга — сибірського хаскі на прізвисько Тоґо. В фільмі Кора взяли участь такі відомі актори, як: Віллем Дефо, Джуліанна Ніколсон, Крістофер Геєрдал, Майкл Гестон, Майкл Мак-Елхеттон та інші.

Події у фільмі Тоґо розгортаються в далеких 1920-их роках в невеликому містечку на Алясці під назвою Ном, де місцеві жителі були вимушені зіткнутись з серйозною проблемою — епідемією смертельної дифтерії. Єдиною надією для міста був каюр Леонард Сеппала та його вірний друг, собака по кличці Тоґо. Адже тільки вони могли дістати ліки, які змогли б врятувати безліч життів звичайних мешканців Нома. Протягом фільму Сеппала зі своїм вірним другом стикаються з серйозними проблемами та незважаючи на все продовжують рухатись за ліками, задля порятунку звичайних жителів. Хаскі Тоґо, який вже був достатньо старим продемонстрував справжній героїзм та відданість своєму хазяїну, й навіть цілому містечку.

Головною особливістю фільму Тоґо Еріксона Кора можна назвати дві унікальні сюжетні лінії. Перша з яких розповідає про Тоґо, коли він був ще цуценям, а друга вже зможе показати вам ті самі драматичні та місцями навіть епічні події, які відбувались в 1925 році на Алясці під час епідемії смертельної хвороби.

Дивитися трейлер онлайн: