Дикі штучки (1998)

Wild Things ⭐ IMDB: 6.6

Рік: 1998
Країна: США
Режисер: Джон МакНоттоном

Дикі штучки, актори:

  • Метт Діллон
  • Кевін Бейкон
  • Нів Кемпбелл
  • Тереза Рассел
  • Деніз Річардс

Дикі штучки – це всесвітньо відома детективна та водночас еротична кінострічка, що була знята режисером Джоном МакНоттоном у 1998-му році. Фільм також поєднує в собі елементи трилеру. Водночас, у головних ролях знялися: Метт Діллон, Кевін Бейкон, Нів Кемпбелл, Тереза Рассел, Деніз Річардс, Роберт Ваґнер та інші.

Про що фільм

Головні події у цьому фільмі розгортаються навколо успішного та привабливого вчителя на ім’я Сем Ломбардо. Він, тривалий час викладає в одній із шкіл та має доволі хорошу репутацію.

Однак, невдовзі трапляється ситуація, що серйозно сколихнула всіх довкола, адже учениця одного із старших класів Келлі Ван Паче звинувачує вчителя у зґвалтуванні. Такі дії одразу стали незрозумілими для всіх довкола, а найбільше для самого Ломбардо.

Проте, звинувачення перш за все пов’язано з тим, що Сем Ломбардо не піддався чарам Келлі, яка намагалася його спокусити.

Проходить рік і Сем Ломбардо знову потрапляє в аналогічну ситуацію. Однак, тепер у зґвалтуванні звинувачує інша учениця – красуня Сьюзі Толлер. Ця справа не могла залишитися непоміченою, тому за неї одразу ж беруться поліцейські Ґлорія Перес та Рей Дюккет. Однак, невдовзі на них очікуватиме чимало несподіваних сюжетних поворотів.

Насамперед, в ході розгляду цієї справи Рей Дюккет та Ґлорія Перес дізнаються чимало цікавих подробиць про Сема Ломбардо. Зокрема, їм вдалося вияснити, що тривалий час сексуальний вчитель проживав разом із матір’ю тієї самої дівчини, що звинуватила його у зґвалтуванні. Мова йде про Келлі Ван Раян та її багату матір Сандра. Далі стається ще чимало цікавих подій, що ставлять під сумнів невинуватість Сема у цій справі.

Тому, вчителю доводиться звернутися до професійного адвоката Кена Боудена – той зголошується допомогти йому. В ході справи, Боудену та Ломабрдо вдається все ж повести невинуватість у зґвалтуванні дівчат. За це вчитель отримує чимало компенсацію у розмірі 5 мільйонів доларів. Здавалося б, справа добігла свого логічного завершення, однак далі трапляється те, до чого ніхто не був готовим, адже між дівчатами та Ломабрдо в дійсності міг бути сексуальний контакт…

Поєднання жанрів

Фільм “Дикі штучки” перш за все унікальний тим, що він поєднує в собі одразу два здавалося б далекі жанри – еротичні фільми та детективи. Однак, завдяки якісній роботі режисера та всієї команди ця кінострічка стала доволі успішною, адже згодом на широкий загал заявилося ще три частини фільму “Дикі штучки”.

Дивитися трейлер онлайн: