Гаррі Поттер і Таємна кімната

Harry Potter and the Chamber of Secrets ⭐ IMDB: 7.4

Рік: 2002
Країна: Велика Британія
Режисер: Кріс Коламбус

Актори:

Гаррі Поттер і Таємна кімната — це другий фільм про пригоди хлопчика-чарівника, який переходить на другий курс “Школи Магії і Чарів Гоґворст”. Він з’явився на екрани у 2002-му році. Режисером нової частини став Кріс Коламбус. Більша частина акторського складу і команди перейшла з попереднього фільму. Зокрема, тут ви знову побачите такі імена: Руперт Грін, Емма Вотсон, Деніел Редкліфф та інші.

Події розгортаються все навколо того ж самого чарівника Гаррі. Хлопчик проводить свої літні канікули у Дурслів, які тепер побоюються його, адже думають, що він може їх зачаклувати. Одного разу, хлопець, сидівши в себе в кімнаті, побачив ельфа-домовика Доббі, який вмовляє його не їхати до Гоґвортсу, тому що, там його очікує велика небезпека. Юний чарівник не піддається вмовлянням, і все ж, незважаючи на перешкоди добирається зі своїм другом Роном до школи. Там хлопці стикаються з надзвичайно серйозною проблемою, через яку в чарівному Гоґвортсі відбувається повний хаос…

Але Гаррі — це не той, хто буде здаватися при перших перешкодах. Тому, він, разом зі своїми вірними друзями Герміоною та Роном готовий розгадати всі загадки, що приховує Таємна кімната. Однак чи вдасться магам це зробити та які труднощі виникнуть на їхньому шляху?

Гаррі Поттер і Таємна кімната — це захоплююче і магічне продовження улюбленої франшизи про Гаррі Поттера, яка триматиме глядача у напрузі від початку і до кінця. Все завдяки неймовірним спецефектам, зірковому акторському складу і насиченому фантастичному світу.

Дивитися трейлер онлайн: