Король говорить!

The King’s Speech ⭐ IMDB: 8.0

Рік: 2010
Країна: Великобританія, Австралія
Режисер: Том Хупер

 

Актори:

 

Король говорить! — це історична драма, знята британським режисером Томом Хупером в 2010 році. В фільмі розповідається про сина британського короля Георга V, Альберта, якого спіткала доволі непроста доля. В історичній кінострічці Гулера знялись такі актори, як: Колін Ферт (відомий за ролями в фільмах: «1917», «Самотній чоловік» та ін.), Джефрі Раш («Пірати Карибського моря», «Блиск», «Закоханий Шекспір» та ін), Гелена Бонем Картер, Дженніфер Ілі, Майкл Гембон та інші.

Фільм Тома Гулера Король говорить! розповідає історію британського принца Альберта, який має доволі серйозні проблеми із заїканням, через що не може навіть виступити перед своїм народом, а це для короля справжня ролбдеиа. Доля Альберта по-справжньому непроста, адже йому фактично ніхто не зміг допомогти. Через це майбутній король вже готовий був опустити руки і перестати боротьбу зі своєю найгіршою проблемою в житті. Однак, невдовзі на його життєвому шляху заявляється він — логопед Лайонел Лог, методи якого вважалися нестандартними та неприйнятними для більшості, проте саме вони допоможуть Альберту кардинально змінити все в іншу сторону. Король говорить! — це не тільки заслуга самого Альберта, але й Лайонела — логопеда з новітніми та нестандартними методами.

Король говорить! можна вважати автобіографічним фільмом, адже він розповідає про непросте життя одного з найвідоміших британських монархів — Альберта, який незважаючи на все продовжує боротись та йти до своєї мети.

Дивитися трейлер онлайн: