Соціальна мережа

The Social Network ⭐ IMDB: 7.8

Рік: 2010
Країна: США
Режисер: Давид Фінчер

Актори:

  • Джессі Айзенберг
  • Ендрю Гарфілд
  • Джастін Тімберлейк
  • Бренда Сонг
  • Руні Мара

Соціальна мережа — це кінофільм американського режисера Давида Фінчера, створений на реальних подіях. Кінострічка розповідає про драматичну історію створення найуспішнішої соціальної мережі всіх часів і народів під назвою «Facebook». В фільмі взяли участь такі знаменитості, як: Джессі Айзенберг, Ендрю Гарфілд, Джастін Тімберлейк, Бренда Сонг, Руні Мара, Армі Гаммер, Макс Мінгелла та інші.

Події у кінострічці Соціальна мережа розгортаються ще в той період, коли майбутній засновник «Facebook» Марк Цукерберг навчався в Гарвардському університеті. В часи студентства Цукерберг був доволі непростою особистістю та неоднократно потрапляв в різноманітні скандали. І навіть незважаючи на це все, разом зі своєю командою друзів він зміг створити соціальну мережу, яка стала відомою на всі часи і народи, і яка дала справжній поштовх для розвитку соцмереж. Згодом все ж таки у молодого засновника стартапу виникнуть серйозні проблеми, адже вся його команда почне звинувачувати бізнесмена у привласненні соцмережі «Facebook», яка, за їх словами не належить Цукербергу.

Проте, кінокартина режисера Фінчера не настільки проста, як здається з першого погляду. Адже в свою основну режисер заклав унікальний стиль, в якому кожен з головних героїв протягом кінострічки розповідає власну історію створення «Facebook» і що найголовніше, у кожного із персонажів своя власна версія. Така особливість додає чималої інтриги у розвиток подій, що відбуваються в Соціальній мережі
.
Соціальна мережа — це не просто фільм, а справжня історія. Адже в своїй стрічці Фінчер зумів показати деталі та етапи розвитку соціальної мережі, яка успішно прославилась на весь світ і якою мільярди людей по всій Землі користуються і до цих пір.

Дивитися трейлер онлайн: