Вовк з Уолл-Стріт

The Wolf of Wall Street ⭐ IMDB: 8.2

Рік: 2013
Країна: США
Режисер: Мартін Скорсезе

 

Актори:

Вовк з Уолл-стріт — це легендарний американський біографічний фільм, заснований на реальних подіях, що розповідає історію про брокера Джордана Белфорта та його не зовсім чесний бізнес. Кінокартина, знята режисером Мартіном Скорсезе, була випущена на широкий загал у 2013-му році. В фільмі Вовк з Уолл-стріт знялись такі легендарні актори, як: Леонардо Ді Капріо, Джона Гілл, Марго Роббі, Кайл Чендлер, Меттью Мак-Конегі та інші.

Ця історія про колишнього брокера Джордана Белфорта, який після закриття банку, в якому він працював, був змушений влаштуватись на роботу в невеликий заклад та здавалось би завершити свою успішну кар’єру.

Проте, Белфорт добре вмів знаходити спільну мову з людьми, і звісно, що завдяки цьому він зміг познайомитися з торговцем Донні, який пізніше став для Белфорта вірним партнером по бізнесу. Далі фірма Джордана Белфорта та Донні Азоффа стрімко прогресує та дає свої плоди, адже на рахунку бізнесменів з кожним днем грошей ставало все більше і більше. Джордан вирішує витрачати їх не на корисні справи, а навпаки — на шкідливі розваги, наркотичні речовини, стриптизерш та багато інших речей. Життя Белфорта здавалось неймовірним до того моменту, поки його масштабним збагаченням не почали цікавитись в ФБР.

Фільм Вовк з Уолл-стріт — це драматична і місцями навіть дивовижна історія про бізнес та шахрайство. Переглядаючи цю картину глядач зможе дізнатись про злочинні схеми та маніпуляції, які в той час використовували Джордан Белфорт та Донні Азофф.

Дивитися трейлер онлайн: