Темні часи

Darkest Hour ⭐ IMDB: 7.4

Рік: 2017
Країна: Велика Британія
Режисер: Джо Райт

 

Актори:

 

Вінстон Черчилль — британський прем’єр-міністр часів Другої світової війни, який увійшов в історію, як один з найвпливовіших політиків 20 століття. Саме про це вам розповість кінокартина англійського режисера Джо Райта, випущена в 2017 році компанією Working Title Films. За основу фільму Райт взяв події перших місяців наймасштабнішої війни людства, а головним героєм став лідер тогочасної Британії, 61-й прем’єр-міністр країни — Вінстон Черчилль. В фільмі взяли участь такі відомі актори, як: Ґері Олдмен, Бен Мендельсон, Крістін Скотт Томас та інші.

Події в фільмі Темні часи відбуваються на самому початку Другої світової війни. Тоді, німецька армія вже змогла окупувати декілька країн Європи і продовжувала вести свої наступальні дії у Франції. Прем’єр-міністр Невіл Чемберлен був звинувачений в тому, що він не може дати німцям гідної відповіді, тому наступним лідером Британії стає Вінстон Черчилль. Протягом всього фільму британський прем’єр-міністр стикається з різними складнощами, подекуди це серйозний тиск німецьких військ, конкуренти, які намагаються усунути Черчилля, а також відсутність довіри від короля.
Однак, це все для Черчилля — дрібниці, він не здається та продовжує боротьбу проти нацистської Німеччини, незважаючи на все. За що згодом стає справжнім національним героєм Великобританії.

Назва Темні часи говорить сама за себе, адже тоді вся Європа опинилась перед справжньою катастрофою — нацистською Німеччиною. Цей фільм — це справжнісінька історія, яка показує глядачам героїзм лідера Британії, завдяки якому він закарбував своє ім’я в історії навіки та став взірцем для наслідування.
Дивитися трейлер онлайн: