Тепер я йду у дику далечінь

Into The Wild ⭐ IMDB: 8.1

Рік: 2007
Країна: США
Режисер: Шон Пенн

Актори:

  • Еміль Гірш
  • Марсія Ґей Гарден
  • Вільям Гертк
  • Джена Малоун
  • Вінс Вон

Тепер я йду у дику далечінь — це біографічний пригодницький фільм режисера Шона Пенна. Кінострічка базується на книзі Кракевера, за основу якої взято щоденник відомого мандрівника Крістофера Маккендлесса, який на початку 90-х років подорожував Північною Америкою, за що і отримав прізвисько Олександр Суперволоцюга. В фільмі знялись: Еміль Гірш, Марсія Ґей Гарден, Вільям Герт, Джена Малоун, Вінс Вон та інші.

Події у фільмі розгортаються в Сполучених Штатах. Юнак Крістофер Маккендлесс в один момент вирішує покинути свою домівку, де він проживав у повному достатку та стати справжнім волоцюгою. Всі свої гроші він роздав на благодійність, щоб допомогти тим, хто цього дійсно потребує, а сам вирушає у здавалось би зовсім авантюрну та абсолютно дивовижну мандрівку.

Протягом 90-х років минулого століття Маккендлесс, якого почали називати Олександр Суперволоцюга подорожував Північною Америкою та підпрацьовував на абсолютно випадкових роботах, для того, щоб мати гроші хоча б на їжу та транспорт. Згодом юнак Крістофер потрапляє в одне з найхолодніших місць на планеті — штат Аляска. Там він вирішує залишитись та прожити все своє життя з пригодами та небезпеками.

Тепер я йду у дику далечінь — це неймовірна історія, заснована на реальних подіях про захоплюючі та іноді навіть шокуючі подорожі Крістофера, яку Шон Пенн зміг максимально якісно та реалістично висвітлити на екран. Ця кінострічка має безліч особливостей, зокрема сам режисер близько 10-ти років готувався до зйомок, а актор Еміль Гірш був змушений схуднути на 16 кг, щоб отримати головну роль в фільмі, яку він так прекрасно зіграв.

Дивитися трейлер онлайн: