З міркувань совісті

Hacksaw Ridge ⭐ IMDB: 8.1

Рік: 2016
Країна: США, Австралія
Режисер: Мел Ґібсон

 

Актори:

 

З міркувань совісті — це американсько-австралійський історико-драматичний фільм, який розповідає про події Другої світової війни, зокрема про головного героя — медика Дезмонда Доса. Фільм був знятий в 2016 році відомим актором, який цього разу виступив в ролі режисера – Мелом Гібсоном (він також зняв такі кінокартини, як: Відплата, Хоробре серце та інші). В головних ролях: Ендрю Гарфілд, Вінс Вон, Сем Вортінгтон, Натаніель Бузолік та Тереза Палмер. Станом на початок 2023 фільм входить в топ-250 IMDb.

Головний герой, американський медик Дезмонд Дос – був надзвичайно релігійною людиною, тому відмовився взяти до рук зброю, щоб вбивати людей. Він вважав, що це недопустимо. Таким чином Дезмонд потрапив до медичного корпусу, де встиг прославитись як один з найкращих медиків часів Другої світової війни. Завдяки його професійним діям було врятовано сотні людей. Історія Доса показує, що незважаючи на всю критику та поранення, які отримував головний герой кінофільму Гібсона він все ж не здавався та продовжував робити те, що вміє найкраще — рятувати людські життя.

Фільм З міркувань совісті можна назвати дійсно унікальним, адже він розповідає реальну історію про медика Доса, який в дійсності існував та прославився в Сполучених Штатах ставши першим, хто зумів без зброї отримати Медаль Пошани. Дос – це унікальна людина, з унікальною історією і саме про це ви зможете детально дізнатись переглянувши кінокартину Мела Гібсона.
Дивитися трейлер онлайн: